Over ons

SwimMere Talent is onderdeel van SwimMere zwemsport. SwimMere zwemsport is 1 januari 2011 opgericht door Carolien Brama. SwimMere richt zich op zwemsportkleding en zwemsport- artikelen in de breedste zin van het woord. 

Wij bieden diverse merken zwemsportkleding aan: Speedo, Arena, Tyr, Lane 4, Essenuoto, Amanzi, Funky Trunks/Funkita en Michael Phelps. SwimMere is de enige leverancier in Nederland van Lane 4 en Amanzi.

Naast zwemkleding heeft SwimMere de grootste collectie badmutsen, wedstrijdzwembrillen, handdoeken, trainingsmaterialen, tassen en slippers. Nog een bidon nodig? Naast de Arena en Speedo bidons verkopen wij ook de mors- en lekvrije drinkflessen van Contigo en de bidons van SIGG.

Voor de haar-, lichaam- en spierverzorging heeft SwimMere als enige leverancier in Nederland Reflect H2O en Natural Hero in de collectie. Reflect H2O is een haarverzorgingslijn voor de zwemmer. De shampoo, conditioner en pre swim gel rekenen af met groen haar en halen op zachte wijze het chloor uit het haar. Natural Hero levert verzorging voor de spieren op basis van natuurlijke ingrediënten. Ook de Triswim haar- en lichaamsverzorgingslijn is speciaal ontwikkeld voor de zwemmer. TRISLIDE is de siliconen spray tegen schuren, dus geschikt voor mensen die een wetsuit dragen of die last hebben van schuurplekken op voeten, bovenbenen e.d. TRISLIDE kan ook gebruikt worden om het aantrekken van een wedstrijdsuit makkelijker te maken.

Ook in het assortiment: FINIS met innovatieve trainingsmaterialen ter verbetering van de prestaties van de zwemmer en Tabata met een ruime keuze in zwembrillen waaronder zwembrillen op sterkte. Met Rucanor kan SwimMere diverse materialen voor de landtraining aanbieden. De leverancier voor koorden voor in- en buiten het water is StrechCordz. SwimMere heeft veel soorten koorden op diverse weerstandniveaus.

Alle artikelen die in de webwinkel te bestellen zijn, zijn op voorraad en worden direct geleverd óf zijn in de winkel te passen en aan te schaffen. Een order geplaatst in de webwinkel wordt normaal gesproken binnen 2 à 3 werkdagen via PostNL bij u afgeleverd. Artikelen die op verzoek van de klant bij de leverancier besteld worden, zijn langer onderweg. De levertijd geven wij door. Wil je niet via de website bestellen? Kom dan tijdens de openingstijden langs in de winkel, klik hier voor de openingstijden, of kom op afspraak.

Blijf op de hoogte van de acties, prijsvragen en nieuwe collectie. Volg SwimMere zwemsport of SwimMere talent op Facebook/Instagram of neem een abonnement op de nieuwsbrief van SwimMere.